Wat een jaar voor Jong JdV-kaats(t)ers

Afgelopen weekend is de laatste KNKB wedstrijd van 2023 gespeeld. Voor ons ook het moment om iedereen die afgelopen jaar betrokken geweest is bij Jong-JDV te bedanken voor hun inzet, met name de kaats(t)ers, de ouders, de trainers, JDV als sponsor en alle vrijwilligers.

We zien terug op een succesvol trainingsseizoen, waarin plezier, ontwikkeling en inzet de belangrijkste elementen waren. We hopen jullie allen volgend jaar terug te zien.

En dan de prestaties onze eigen klassementen. Dit seizoen hebben de Jong-JDV-ers in totaal 159 klassementspunten bij elkaar gekaatst,

verdeeld over 22 kransen, 32x zilver en 29x een 3e prijs. De meisjescategorie wonnen 65 punten, de JDV-jongens 28 klassementspunten. De JDV-schooljongens verdienden 17 klassementspunten, en onze pupillenjongens zowaar 49 punten!!!.

Jong JDV-ers Jelmer en Roan werden Nederlands kampioen, Marije werd 2e bij de Ald Meiers. In totaal werden er drie individuele klassementsmedailles behaald. Een zilveren medaille voor Dido Iedema, een bronzen medaille voor Suzanne Allema.

Absolute koploper dit jaar was Jorrit Kroondijk, hij behaalde maar liefst 24 klassementspunten en daarmee een gouden medaille. Super. We zullen Jorrit voor deze prestatie binnenkort nog een kleinigheidje overhandigen.