Super goed nieuws!

Dinsdagavond heeft premier Rutte de coronamaatregelen voor de jeugd deels versoepeld. Er mag onder voorwaarden weer getraind worden.
We willen naar aanleiding hiervan de Jong JDV-trainingen zo snel mogelijk (her)starten. Wel hebben we hiervoor nog toestemming en richtlijnen nodig van de KNKB. We hopen jullie komend weekend te definitief kunnen berichten dat we “los” gaan.

De trainingen zullen, zoals eerder aangegeven, op maandag- en woensdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur plaatsvinden op het veld van OKK Beetgum.

Ook heeft premier Rutte gezegd dat de situatie een week voor 28 mei opnieuw wordt beoordeeld. Naar aanleiding daarvan zullen wij ook eventueel actie ondernemen.

Jeugdwedstrijden worden voorlopig niet gespeeld. De KNKB heeft eerder aangegeven dat het seizoen niet eerder start dan op 20 juni. Of dat haalbaar is, we weten het nog niet. Wel heeft KNKB directeur Marco Hoekstra  in de Leeuwarder Courant gezegd dat hij er alles aan doet om de jeugd deze zomer nog wedstrijden te laten spelen.

Jullie horen van ons.