Renze Hiemstra en de Corona crisis

Even een Corona update vanaf de Marsummerdyk 1 te Deinum. De plek waar ik de afgelopen 3 weken min of meer 24 uur per dag noodgedwongen maar met alle liefde doorbreng.

Zo af en toe even een bezoekje aan de supermarkt of de bouwmarkt maar dat is het dan ook wel.

Werkgerelateerd hoef ik gelukkig de deur niet uit, ik kan mijn werkzaamheden voor de ING allemaal vanuit huis doen.

En verder zul je mij absoluut niet horen klagen over de doorgevoerde maatregelen, het is de enige juiste manier om het Corona virus te verslaan.

Daarbij hebben wij (mijn vrouw Elisabeth en mijn Zoontje Davey) voldoende rust en ruimte waarvan we hier kunnen genieten

Maar een rare tijd is het zeker. Neem nou vorig weekend, Davey werd 1 jaar!! maar een groot feest zat er niet in, een klein taartje met heit en mem. Het grote feest komt als alles achter de rug is wel.

En uiteraard ook de sportgerelateerde zaken. Normaliter zouden we nu volop in de voorbereiding zijn voor het nieuwe kaatsseizoen, maar ook dat ligt nu helemaal stil.

Een beetje individueel krachttrainen en de conditie op peil houden, meer zit er voorlopig niet in. En neem maar van mij aan dat dat voor sommigen heel erg lastig is om niet samen buiten te mogen sporten, he Menno ..😉

We hopen snel (nu ook het zonnetje zo lekker schijnt) weer een balletje te mogen slaan.

Maar al het boven genoemde is maar relatief, ons gezin, familie en vrienden zijn gelukkig nog in goede gezondheid. En daarmee mag je je handen dichtknijpen en laat ik hopen dat dit zowel voor ons als voor jullie de komende tijd zo zal blijven. En mocht dat niet het geval zijn, dat ze dan in goede gezondheid mogen herstellen.

Want je hoeft de tv maar aan te zetten en het nieuws  te kijken. Duizelingwekkende cijfers vliegen je dan om de oren. Van het aantal besmettingen, het aantal IC opnames tot het aantal overleden personen.

Het zijn toch schrikbarende cijfers wat maakt dat je de ingestelde regels zo goed als mogelijk moet naleven.

En als je het journaal dan verder kijkt zie je ook de beelden van de rest van de wereld, beelden vanuit Italië en Spanje laten we hopen dat het zover bij ons niet zal komen.

Tot slot hoop ik nogmaals dat we met zijn allen dit virus in goede gezondheid  zullen overleven.

En dat we elkaar snel weer op de kaatsvelden mogen begroeten.

#StaySafe