Mannen in het nieuw dankzij ‘De mannen Van Den Berg’

Gistermiddag zijn de JdV-transport mannen in het nieuw gestoken door Roy van den Berg van ‘De mannen Van Den Berg’.De Mannen van den Berg is een herenkapper en mannenmode zaak in Grou.

Mannen kunnen terecht voor het barbier vakmanschap. Knippen en scheren in combinatie met trendy mode. Unieke merken in Noord-Nederland! Door onze vakkundige kappers is onze klant verzekerd van kwaliteit en persoonlijke aandacht.

KAPPER MET PERSOONLIJKE AANDACHT

De kleinschalige barbierzaak werkt alleen met kwaliteitsproducten en vakkundig personeel. Aandacht en professionaliteit zijn vaste begrippen. Door het regelmatig volgen van aanvullende trainingen zijn De Mannen Van Den Berg op de hoogte van en ervaren in het knippen van de laatste haarmode. Dus kan je terecht voor zowel klassieke- als hedendaagse, trendy haarmode.

TOP MODEMERKEN

Naast onze barbier vind je bij De Mannen Van Den Berg  trendy, kwaliteits mannenmode merken zoals Karl Lagerfeld, Morse code®, Zumo, Just Junkies, Purewhite, en het internationaal opererende BALR., dat hiermee voor het eerst haar lifestyle topkledingmerk naar Noord-Nederland brengt. Een zorgvuldig samengestelde collectie met unieke en bijzondere items.

Maak een afspraak bij De Mannen Van Den Berg 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *