Anne Rixt Iedema en de Corona crisis

Het is een vervelende tijd voor ons allen. Wie had nu verwacht dat onze gezondheid zo op de proef wordt gesteld. Wij vroegen onze kaatsers hoe ze met deze nare periode omgaan. Anne Rixt Iedema is de jongste van ons damespartuur en heeft het druk met haar studie aan de HAVO.

‘Het is een vreemde tijd want het enige wat je doet is thuis zitten en als het kan de hond uitlaten en af en toe werken maar ik heb me hieraan snel aangepast. School gaat nu online en door de week werk ik gewoon nog in de Pizzeria. Maar ik hoop dit virus snel overgaat! aldus Anne Rixt in haar reactie.

Onze voorinse is vooral thuis bezig om fit te blijven dit doet ze door minimaal vier keer in de week te ‘workouten’. Daarnaast gaat ze met de hond te wandelen. Bovendien gaat ze in de komende weken naar t kaatsveld om het bal gevoel te krijgen en natuurlijk om een balletje te slaan.

Het valt haar vooral op hoe mensen reageren. Dat heeft toch de meeste indruk gemaakt. Als je nu over straat loopt lijkt het net alsof de mensen bang voor je zijn, want ze gaan helemaal aan de zijkant lopen van de straat/ stoep.

Wat ook veel indruk heeft gemaakt is dat je op school de hele tijd bezig bent met het voorbereiden op je examen en dan hoef je dit jaar geen examen te maken en dat voelt heel vreemd.

Tot slot heeft ze de volgende boodschap voor iedereen:  ‘Zorg goed voor jezelf en elkaar!!’